Gemis Cristiano Ronaldo laat zich voelen bij Real: 'Hij scoorde altijd'

Reacties

Real Madrid verloor dinsdagavond met 1-0 van CSKA Moskou. Er heerste na afloop dan ook een droevige stemming bij de Madrilenen, die mijmerden over de tijd dat Cristiano Ronaldo nog voor de grootmacht speelde.

Gemis Cristiano Ronaldo laat zich voelen bij Real: 'Hij scoorde altijd'

Doelman Keylor Navas, die in de Champions League de voorkeur krijgt boven Thibaut Courtois, gaf toe dat Ronaldo flink gemist wordt bij Real Madrid. De keeper is van mening dat het gat dat de Portugees heeft achtergelaten door zijn vertrek naar Juventus onvoldoende is opgevuld. 'Je kunt de zon niet bedekken met slechts één vinger', zei de international van Costa Rica.

Tekst gaat verder onder de foto

'Cristiano scoorde altijd toen hij hier was, maar dat behoort nu tot het verleden en we kunnen niet in het verleden blijven hangen. We zijn verdrietig omdat CSKA één kans kreeg en direct scoorde. Wij kregen meerdere grote kansen, maar de bal wilde er niet in. Wij willen elke wedstrijd scoren en aan de kansen lag het niet, maar we waren ongelukkig in de afronding. We moeten heel snel weer gaan scoren.'

Real Madrid heeft al drie wedstrijden op rij niet gescoord, de slechtste serie sinds januari 2007. Tegen CSKA regende het kansen voor De Koninklijke, maar de bal wilde er maar niet in. Drie keer werd het aluminium geraakt. Trainer Julen Lopetegui: 'Ik weet zeker dat de doelpunten weer gaan komen als we zo veel kansen blijven creëren. We hebben op dit moment gewoon heel veel pech.'

Tekst gaat verder onder de tweet

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vorig seizoen was Ronaldo nog goed voor 44 doelpunten bij Real Madrid, verdeeld over alle competities. Een dergelijke doelpuntenmachine hebben de Spanjaarden nu niet meer, weet ook verdediger Nacho Fernández. 'Cristiano heeft er zelf voor gekozen om Real Madrid te verlaten. Daar kunnen wij als spelersgroep niets aan doen.'

'Het is zijn beslissing geweest en dat moeten we respecteren. We kunnen alleen maar dankbaar zijn voor wat hij voor ons heeft betekend. We mogen nu niet meer in het verleden blijven hangen. We mogen niet keer op keer denken hoe het zou zijn geweest als Cristiano hier nog was', besloot Nacho na de blamage in Moskou.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.