Geïrriteerde Sneijder: 'Vloog niet op en neer voor jubileum'

Reacties

Dick Advocaat en Wesley Sneijder schoven donderdag aan voor een persconferentie. De nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal oogde wederom ontspannen, maar dat gold niet voor Sneijder.

Geïrriteerde Sneijder: 'Vloog niet op en neer voor jubileum'

De ervaren middenvelder speelt vrijdagavond in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg zijn 131ste interland, waarmee hij recordinternational van Oranje wordt. Vorige week vloog Sneijder twee keer op en neer naar Turkije om uit te kunnen komen voor zijn club Galatasaray, zonder een interland te hoeven missen.

Toch benadrukte Sneijder donderdag dat het hem niet alleen te doen is om zijn eigen jubileum. De aanvallende middenvelder benadrukte dat hij heen en weer vloog omdat hij simpelweg voor zijn land wil uitkomen en niets wil missen met Oranje in deze belangrijke fase.

Advocaat zag het betoog van Sneijder met een glimlach aan. De ervaren keuzeheer geniet zichtbaar van zijn terugkeer bij Oranje en verklapte zelfs al een deel van zijn opstelling. Zo begint Sneijder als aanvallende middenvelder in de basis tegen Luxemburg, terwijl Wesley Hoedt en Stefan de Vrij net als bij hun club Lazio het centrale duo achterin gaan vormen.

Bekijk hier het eerste deel van de persconferentie met Wesley Sneijder en Dick Advocaat.
Bekijk hier het tweede deel van de persconferentie met Wesley Sneijder en Dick Advocaat.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.