'Geïrriteerd Atlético zet dikke streep door nieuwe publiciteitsstunt Griezmann'

Reacties

Atlético Madrid heeft nieuwe ophef rondom de vertrekkende Antoine Griezmann proberen te voorkomen. De Franse aanvaller heeft duidelijk niet geleerd van vorig jaar, toen de manier waarop hij een belangrijke beslissing wereldkundig maakte tot veel ophef leidde, maar zijn club wenste niet mee te werken aan een nieuwe publiciteitsstunt.

'Geïrriteerd Atlético zet dikke streep door nieuwe publiciteitsstunt Griezmann'

Griezmann besloot vorig jaar verrassend genoeg om langer bij Atlético te blijven, waar vrijwel iedereen in de voetbalwereld dacht dat hij naar Barcelona zou vertrekken. De Fransman maakte in juni 2018 echter een einde aan de slepende transfersoap, door een documentaire van ruim een halfuur te publiceren. In La Decísion maakte hij zijn besluit om in Madrid te blijven uiteindelijk met veel bombarie bekend, iets wat tot veel ophef leidde. Niet in de laatste plaats omdat die video werd geproduceerd door een bedrijf dat eigendom is van Barça-icoon Gerard Piqué.

Afgelopen dinsdag kwam dan alsnog het onvermijdelijke bericht naar buiten: Griezmann gaat Atlético komende zomer verlaten. Dit keer lichtte hij die beslissing toe in een aanzienlijk kortere video (zie onder) via het officiële clubkanaal van Los Rojiblancos. Maar volgens het Spaanse medium Cadena Ser was die bescheiden uitzwaaivideo niet het plan van Griezmann.

De aanvaller was namelijk van plan om wéér een documentaire uit te brengen, maar dan met de eindboodschap dat hij nu wél weggaat. En dat was tegen het zere been van Atlético Madrid, dat geen zin had in nieuw gedoe rondom de Fransman. De club hoorde van het plan en zette er direct een streep door. In plaats daarvan moest hij van de geïrriteerde clubleiding onderstaande video opnemen, aldus Cadena Ser.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.