Gefrustreerde Nainggolan stopt als international na missen WK

Reacties

Radja Nainggolan heeft een punt achter zijn interlandloopbaan gezet. De dertigjarige middenvelder werd door bondscoach Roberto Martínez buiten de Belgische WK-selectie gehouden en trekt zijn conclusies.

Gefrustreerde Nainggolan stopt als international na missen WK

De AS Roma-middenvelder botste al eens eerder met de bondscoach en maandag maakte Martínez bekend dat Nainggolan niet in zijn 28-koppige voorselectie zit. 'Radja is een topspeler, deze keuze heb ik gemaakt op tactische gronden. De afgelopen twee jaar hebben we een specifieke speelstijl gehanteerd en we hebben andere spelers die daar beter bij passen. We weten dat Radja een belangrijke rol speelt bij zijn club en kunnen hem die rol niet geven bij het nationale elftal', verklaarde Martínez.

De Spanjaard reisde afgelopen week af naar Rome om Nainggolan persoonlijk op de hoogte te stellen van die beslissing, maar de middenvelder heeft er zo veel moeite mee dat hij heeft besloten afscheid te nemen als international. Op zijn Instagram-pagina plaatste hij het volgende statement:

'Met veel pijn in het hart maak ik een einde aan men internationale carriere... ik heb er altijd alles aangedaan om er bij te zijn en belgie te vertegenwoordigen. Spijtig genoeg is ECHT zijn niet goed voor SOMMIGE. En vanaf vandaag zal ik de eerste supporter zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.