Geen zorgen PSG om Financial Fair Play: 'Gelukkig vraagt Messi niet te veel salaris'

Reacties

President Nasser Al-Khelaifi benadrukt dat Paris Saint-Germain zich rondom de transfer van Lionel Messi keurig aan de Financial Fair Play-regels heeft gehouden.

Geen zorgen PSG om Financial Fair Play: 'Gelukkig vraagt Messi niet te veel salaris'

'Die vraag verwachtte ik al', counterde Al-Khelaifi woensdag tijdens de perspresentatie van Messi. 'We hebben Financial Fair Play altijd gerespecteerd. We hebben alles nagelopen met onze financiële mensen en we wisten dat we hem konden contracteren. Waar de media zich op moeten focussen is niet het negatieve, maar het positieve dat hij zal brengen. Gelukkig vraagt Messi niet te veel salaris', knipoogde de PSG-baas.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Al-Khelaifi stelde verder dat andere Ligue 1-clubs in de slipstream kunnen profiteren van de komst van de Argentijnse ster. 'Ik hoop dat de opbrengsten van de tv-rechten zullen stijgen. Voorzitters van andere clubs hebben al contact opgenomen om de transfer te bespreken. Ik denk dat wat we doen niet alleen goed is voor de club, maar ook voor de stad', voegde hij daar aan toe. 'We kunnen allemaal van deze situatie profiteren.'

Messi tekende dinsdag een tweejarig contract bij de Franse grootmacht en gaat een droomaanval vormen met Neymar en Kylian Mbappé. De Argentijn heeft bij Paris Saint-Germain rugnummer 30 toebedeeld gekregen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.