Geen Smalling en Mkhitaryan: dit is de gehavende selectie van AS Roma

Reacties

AS Roma-trainer Paulo Fonseca heeft Chris Smalling en Henrikh Mkhitaryan definitief buiten zijn selectie gelaten voor het Europa League-duel bij Ajax. De laatste hoop werd daarmee in de kiem gesmoord.

Geen Smalling en Mkhitaryan: dit is de gehavende selectie van AS Roma
Ajax
Ajax
1 - 2
AS Roma
AS Roma

De twee ervaren krachten zijn al langer afwezig, waardoor het treffen in Amsterdam een race tegen de klok werd. Dinsdag leek het geen optie te zijn dat de verdediger en de middenvelder erbij zouden zijn, maar in Italië werd toch nog hoopvol gefluisterd dat ze mee zouden reizen. Nu blijkt dat ze niet tot de twintigkoppige selectie (zie onderaan) behoren, is die laatste hoop vervlogen.

Fonseca heeft de laatste tijd toch al te maken met een overvolle ziekenboeg. Verdedigers Juan Jesus en Marash Kumbulla zijn eveneens niet beschikbaar, hetzelfde geldt voor middenvelder Nicolò Zaniolo en aanvaller Stephan El Shaarawy. Daar komt voor het heenduel de schorsing van Rick Karsdorp nog eens bovenop.

De vele afwezigen ten spijt, Ajax-trainer Erik ten Hag wilde niets weten van een gemakkelijke opgave. 'Ik heb even naar die selectie gekeken, daar staan gewoon 25 topspelers in. Die hebben zoveel keuzemogelijkheden. Er staat altijd een goed team op het veld', zei hij bij de persconferentie zojuist.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.