Geen pot met goud voor FC Groningen na lucratieve transfers

Reacties

FC Groningen incasseerde al flink wat transfergeld door de verkopen van Ludovit Reis aan Barcelona en Julian Jeffrey Chabot aan Sampdoria. Dat betekent echter niet dat de noorderlingen ook veel geld gaan uitgeven om nieuwe spelers te halen voor komend seizoen, zegt vertrekkend algemeen directeur Hans Nijland.

Geen pot met goud voor FC Groningen na lucratieve transfers

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus, overgekomen van Heracles Almelo, haalde dinsdag de Zweed Gabriel Gudmundsson binnen. 'Wij durven het wel aan om nu al te stellen dat het ook niet de laatste zal zijn', vertelt Nijland op de clubsite. Naast Reis en Chabot, voor wie Groningen een transfersom van enkele miljoenen ontving, vertrekt Mimoun Mahi en huurling Thomas Bruns. Keeper Kevin Begois stopt.

'We zijn druk bezig om de eerste selectie zo snel – maar vooral ook zo goed – mogelijk op orde te krijgen. De indruk die in de media is gewekt dat wij daarbij beschikken over een te besteden pot met goud, kunnen wij vanaf deze plaats tegenspreken. We zullen creatief en inventief moeten zijn, maar zo hebben we altijd al gewerkt.'

Reis na droomtransfer: 'Ben gehaald voor de Busquets-rol'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.