Geen nieuwe spelers in aantocht bij FC Groningen: 'Potje is leeg'

Reacties

Er zijn geen nieuwe spelers in aantocht bij FC Groningen, zo maakt technisch manager Ron Jans duidelijk. De ploeg van trainer Danny Buijs zette het Eredivisie-seizoen in met nederlagen tegen Vitesse en Willem II.

Geen nieuwe spelers in aantocht bij FC Groningen: 'Potje is leeg'

'Het potje is leeg, we kunnen alleen wat doen als er nog iemand vertrekt', aldus Jans, die een groot deel van zijn budget spendeerde aan contractverlengingen en het vastleggen van de huurlingen Ritsu Doan en Deyovaisio Zeefuik, in de nieuwe VI.

De spelers die kwamen, startten nog niet. 'Mateo Cassierra is helaas geblesseerd. Julian Chabot gaat voor ons nog heel belangrijk worden, daarvan ben ik overtuigd, maar achterin ligt nu onze achilleshiel niet. Van Ahmad Moreira hadden we niet verwacht dat hij er meteen zou staan. Zo hebben alle spelers hun eigen verhaal. Selecties veranderen zo snel tegenwoordig, maar bij ons is weinig veranderd. Dat zou juist iets positiefs moeten zijn.'

Jans geeft toe dat 'het er nog niet uitkomt.' 'Al hadden we tegen Willem II volgens de statistieken moeten winnen. Sommige spelers, zeker voorin, kunnen veel beter. Aan Danny ligt het niet, die is zo gedreven. We moeten deze start ombuigen door hard te blijven werken en bijeen te blijven.'

In de nieuwe VI gaat ook FC Groningen-trainer Danny Buijs in op de situatie bij de noorderlingen. Komend weekeinde gaat FC Groningen op bezoek bij De Graafschap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.