Gedegradeerde Manu vindt nieuwe club in Turkse Süper Lig

Reacties

Elvis Manu voetbalt ook de komende jaren in Turkije. De 24-jarige aanvaller verruilt het gedegradeerde Gençlerbirligi voor bekerwinnaar Akhisarspor, waar hij een driejarig contract heeft getekend en ploeggenoot wordt van Ömer Bayram (ex-NAC) en Jeremy Bokila (ex-AGOVV en -Sparta).

Gedegradeerde Manu vindt nieuwe club in Turkse Süper Lig

Daarmee blijft Manu actief zelf wél actief in de Süper Lig, het hoogste niveau van Turkije. De voormalig speler van Feyenoord, Excelsior, SC Cambuur en Go Ahead Eagles kon met vier goals niet voorkomen dat Gençlerbirligi moest afdalen naar de 1. Lig, maar zelf blijft hem die degradatie dus bespaard.

Manu kwam afgelopen seizoen in Turkije weer regelmatig aan spelen toe, iets dat er tijdens zijn periode in Engeland bij Brighton & Hove Albion en Huddersfield Town niet in zat. De voormalig jeugdinternational keerde in 2017 daarom nog kortstondig terug in Nederland, toen hij degradeerde met Go Ahead Eagles.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.