Geboorte tweeling kan Stevens niet vermurwen in verbanning Bentaleb

Reacties

Nabil Bentaleb blijft vooralsnog verbannen bij Schalke 04. Trainer Huub Stevens ziet geen reden hem in genade aan te nemen ondanks een begripvol pleidooi.

Geboorte tweeling kan Stevens niet vermurwen in verbanning Bentaleb

Stevens heeft als trainer de naam opgebouwd een harter Hund te zijn. Die status maakt hij waar bij zijn rentree in Gelsenkirchen. Bentaleb werd vorige week verbannen omdat hij ondanks een dringend verzoek van de Nederlander – 'we doen alles samen' - niet in het stadion was voor het duel met RB Leipzig.

De geblesseerde Algerijn had in zijn ogen een geldig excuus, zo liet hij daags na die wedstrijd optekenen op Instagram. 'Na drie maanden in het ziekenhuis met mijn vrouw maken ze mij gek', wees hij op zijn kersverse tweeling. 'Daarom ben ik vergeten een bericht te sturen naar de trainer.'

De aanleiding voor de faux pas betekent niet dat Stevens met de hand over zijn hart strijkt. De kersverse vader is en blijft op het zijspoor staan. 'Ik heb hem gefeliciteerd, maar het verandert niets aan de stand van zaken', is de Nederlandse trainer in Bild duidelijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.