Geblesseerde Gakpo geeft update richting Ajax-uit

Reacties

De ernst van de enkelblessure van Cody Gakpo is nog niet duidelijk. De PSV-aanvaller vertelde na het duel met AS Monaco (1-2) over de fysieke klachten die leidden tot een wissel in de 65ste minuut.

Geblesseerde Gakpo geeft update richting Ajax-uit
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 2
Monaco
Monaco

Gakpo had PSV net op gelijke hoogte gezet tegen Monaco toen het misging. Bij een luchtduel kreeg hij een tik tegen zijn bovenbeen, waarna hij ongelukkig neerkwam. 'Ik landde verkeerd met mijn enkel', vertelde Gakpo bij Veronica. 'Ik heb er veel last van, maar we moeten morgen even kijken hoe het precies gaat.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij het uitvallen van Gakpo gingen de gedachten van velen in het Philips Stadion natuurlijk al snel naar de topper van komende zondag tegen Ajax. Raakt de 22-jarige aanvaller weer tijdig fit voor de clash met de grote rivaal? Gakpo: 'Ik kan er nu nog niks over zeggen. We moeten morgen verder kijken. Ik hoop dat ik het gewoon kan halen.'

Gakpo was eerder dit seizoen nog belangrijk bij de ruime overwinning van PSV op Ajax. De Amsterdammers werden op 7 augustus met 0-4 verslagen bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Zondag gaat PSV proberen Ajax van de troon te stoten in de Eredivisie. De Eindhovenaren hebben een achterstand van één punt op de koploper.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.