Gattuso komt met keiharde mededeling voor Lozano

Reacties

Hirving Lozano hoeft niet te rekenen op een basisplaats in de kraker tegen Barcelona. De Mexicaan is bij Napoli uit de gratie geraakt.

Gattuso komt met keiharde mededeling voor Lozano
© Pro Shots
Napoli
Napoli
1 - 1
Barcelona
Barcelona

Sinds Gennaro Gattuso het stokje in Napels heeft overgenomen van Carlo Ancelotti komt Lozano bijzonder weinig aan spelen toe. Alleen in het bekerduel met tweedeklasser Perugia begon de 24-jarige aanvaller in de basis, bij de andere twaalf wedstrijden onder Gattuso begon hij op de reservebank en moest hij genoegen nemen met korte invalbeurten.

De afgelopen vijf Serie A-duels kwam Lozano niet verder dan veertien speelminuten, hij heeft met Lorenzo Insigne, José Callejon, Matteo Politano en Eljif Elmas nu vier buitenspelers voor zich in de pikorde. In aanloop naar de clash met Barcelona in de achtste finales van de Champions League heeft Gattuso duidelijkheid gegeven over de situatie van de voormalig PSV'er.

'Lozano moet harder werken en zich verbeteren om klaar te zijn voor een basisplaats. Van mijn buitenspelers verlang ik bepaalde kwaliteiten en die bezit hij op dit moment niet. Daarom heb ik geen ruimte in mijn team voor Hirving', aldus de 42-jarige hoofdtrainer op zijn persconferentie. Lozano zit, mede door het ontbreken van Fernando Llorente, wel bij de wedstrijdselectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Napoli
Meer over Napoli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.