Gakpo en Ihattaren spelen in oefenderby PSV

Reacties

De reserves van PSV hebben speeltijd opgedaan in een oefenduel met stadgenoot FC Eindhoven. Onder anderen Cody Gakpo en Mohamed Ihattaren kregen minuten van Roger Schmidt.

Gakpo en Ihattaren spelen in oefenderby PSV
© Pro Shots

Het team van PSV bestond uit spelers die woensdagavond niet begonnen aan het Champions League-duel met Galatasaray (5-1 zege). Gakpo, die net terug is na vakantie en woensdag inviel, en Bruma (strafschop) kwamen in de eerste helft tot scoren in het besloten oefenduel op de Herdgang: 2-0.

Ook Ihattaren en Davy Pröpper stonden op het veld. Eerstgenoemde bleef woensdagavond op de bank. In aanloop naar de Europese wedstrijd gaf trainer Schmidt aan dat Ihattaren zich nog op alle vlakken moet verbeteren om in aanmerkingen te komen voor een basisplaats.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Opstelling PSV: Müller; Teze, Viergever, Obispo, Oppegard; Pröpper, Rosario; Gakpo, Ihattaren; Bruma, Mauro Júnior. Invallers: Thomas, Sadilek, Fofana en Antonisse.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer C. Gakpo
Meer over C. Gakpo
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.