Füllkrug bezorgt Duitse fan een nu al onvergetelijk (en pijnlijk) EK

Reacties

Nicolas Füllkrug heeft zich van zijn beste kant laten zien na een pijnlijke 'aanvaring' met een supporter van de Duitse nationale ploeg. De 43-jarige Kai Flathmann uit Bremerhaven beleeft daardoor nu al een onvergetelijke EK-zomer.

Füllkrug bezorgt Duitse fan een nu al onvergetelijk (en pijnlijk) EK
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Flathmann zat vrijdag nietsvermoedend op de tribune in München toen Füllkrug bij de warming-up voor het openingsduel met Schotland het doel onder vuur wilde nemen. De aanvaller van Borussia Dortmund schiet geregeld met scherp, maar dit keer trof hij de ongelukkige Flathmann.

De knal van Füllkrug bezorgde de supporter een pijnlijke hand en dat was voor Flathmann reden om het stadion te verlaten en naar het ziekenhuis te gaan. Nader onderzoek wees uit dat zijn hand gebroken is. Het openingsduel met Schotland bekeek hij vervolgens via zijn telefoon, vasthoudend met zijn andere hand.

Nadat Füllkrug lucht kreeg van de pijnlijke aftocht van zijn 'slachtoffer' besloot de doelpuntenmaker in de wedstrijd tegen Schotland een gesigneerd shirt naar Flathmann te sturen. Met zijn hand in het gips kijkt de supporter nu uit naar de rest van het toernooi in zijn vaderland.

© Kai Flathmann

'De DFB heeft ook contact met mij opgenomen. Ik heb er geen woorden voor, het was een gekke situatie. Bedankt aan iedereen die mij het beste wenste – op welke manier dan ook! Ik zong het volkslied terwijl ik op de brancard lag. Ik wist niet of ik moest lachen of huilen: ik moest mijn droom opgeven om de openingswedstrijd te zien', aldus Flatmann tegen BILD.

De toeschouwers in de MHP Arena in Stuttgart zijn alvast gewaarschuwd: tussen 17.00 en 18.00 uur zal Füllkrug meedoen in de warming-up van het tweede duel van Duitsland met Hongarije.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.