Frustratie voor Ten Hag: De Gea helpt West Ham met grote blunder

Reacties

David de Gea is flink in de fout gegaan in de uitwedstrijd van Manchester United tegen West Ham United. De Spaanse goalie zat in de 27ste minuut compleet mis bij een schot van Saïd Benrahma.

Frustratie voor Ten Hag: De Gea helpt West Ham met grote blunder
© ViaPlay
West Ham United
West Ham United
1 - 0
Manchester United
Manchester United

De buitenspeler van West Ham United stoomde op en haalde vanaf twintig meter uit. Het lage schot richting de korte hoek mocht geen probleem zijn voor De Gea, maar dat was het wel. De 32-jarige doelman wilde de bal keren met zijn rechterarm, maar zat mis en zag de bal via zijn arm in het doel rollen: 1-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het was een zuur moment voor The Red Devils, die in de openingsfase juist veel kansen op de openingstreffer hadden laten liggen. Bovendien was het niet voor het eerst dit seizoen dat De Gea flink in de fout ging. De Madrileen werd vorig seizoen door de spelers van Manchester United nog uitgeroepen tot Speler van het Jaar bij de club. Dit seizoen ontstond in het debuutjaar van Erik ten Hag als manager op Old Trafford al regelmatig discussie over de keeperspositie bij de grootmacht. Die discussie zal na West Ham-uit weer oplaaien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.