'Frimpong akkoord met contractverlenging bij Bundesliga-koploper'

Reacties

Jeremie Frimpong gaat op korte termijn zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Bayer Leverkusen. De uitblinkende vleugelverdediger ligt dan tot medio 2028 vast in de BayArena.

'Frimpong akkoord met contractverlenging bij Bundesliga-koploper'
© Pro Shots

Dat meldt journalist Fabrizio Romano maandagavond op het platform dat we inmiddels X moeten noemen. Romano meldt dat veel clubs de Nederlandse rechtsback in de gaten hebben gehouden, maar dat de beleidsbepalers bij Die Werkself de 22-jarige Amsterdammer hebben verleid tot een langer verblijf.

Frimpong werd in Amsterdam geboren, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Engeland en genoot zijn opleiding tot profvoetballer bij Manchester City. Bij Celtic belandde hij dan ook echt in het eerste elftal, alvorens hij in 2021 naar Bayer Leverkusen trok. Onder Xabi Alonso is Frimpong vaste waarde in een seizoen dat tot nu toe zeer goed loopt; Leverkusen voert de Bundesliga aan.

Na een disciplinaire sanctie van bondscoach Ronald Koeman in september, behoort Frimpong voor de interlands van oktober ook weer tot de voorselectie van het Nederlands elftal. Op vrijdag 13 oktober wacht Frankrijk in de Johan Cruijff Arena, drie dagen later staat het uitduel met Griekenland op de planning.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer J. Frimpong
Meer over J. Frimpong
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.