Fraser kan Sparta en daarmee zichzelf een goede dienst bewijzen

Reacties

Henk Fraser kan nog tijdens het seizoen een mooi afscheidscadeau krijgen voor hij de overstap maakt naar Sparta Rotterdam. Zijn Vitesse is een van de scherprechters in de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie.

Fraser kan Sparta en daarmee zichzelf een goede dienst bewijzen

Voor Fraser zal het competitieduel van 14 april sowieso een bijzondere wedstrijd zijn. De voormalige verdediger gaat ongetwijfeld met Vitesse voor de zege, maar hij zal tegelijkertijd ook beseffen dat Sparta de punten heel goed kan gebruiken. Fraser tekende immers deze week voor twee jaar bij de Rotterdammers, waarbij het nog ongewis is op welk niveau hij aan de slag gaat met de Kasteelclub.

Sparta is met Roda JC en FC Twente verwikkeld in de strijd tegen (directe) degradatie. Nog los van het directe duel van Vitesse met de toekomstige club van Fraser heeft de Arnhemse club meer kansen om de afzwaaiende trainer een plezier te doen. Van de laatste zes competitieduels speelt Vitesse niet alleen tegen Sparta maar ook tegen FC Twente (29 april) en Roda JC (31 maart). Ook NAC Breda en Willem II, ook nog niet verlost van degradatiezorgen, zijn nog tegenstanders van de Arnhemmers. 

Overigens is niet alleen Vitesse een scherprechter. Ook VVV-Venlo en PEC Zwolle krijgen in de laatste zes duels de drie voornaamste degradatiekandidaten tegenover zich.

Programma Vitesse

Vitesse - Roda JC (31 maart)
NAC Breda - Vitesse (7 april)
Vitesse - Sparta Rotterdam (14 april)
AZ - Vitesse (18 april)
Vitesse - FC Twente (29 april)
Willem II - Vitesse (6 mei)
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.