Fraser grapt over aanstaande Oranje-baan: 'Ik neem Beugelsdijk mee'

Reacties

Henk Fraser voelt een grote trots als het gaat om zijn beoogde rol bij Oranje. Met name het grote Sparta-aandeel doet hem goed.

Fraser grapt over aanstaande Oranje-baan: 'Ik neem Beugelsdijk mee'
© Pro Shots

Na het oefenduel met NAC Breda kwam het natuurlijk ook aan de orde; de mogelijke functie van Fraser bij het Oranje van Louis van Gaal. De trainer wees fijntjes op het grote Sparta-aandeel in de beoogde staf bij het Nederlands elftal. Want Van Gaal, Fraser en Danny Blind hebben ook naam gemaakt in het shirt van De Kasteelheren.

'Die Sparta-link is misschien nog wel het allermooiste', zei Fraser na het oefenduel met NAC tegen het AD. 'Dat bewijst nog maar eens de grote waarde die Sparta heeft voor het Nederlands voetbal.'

De oud-international staat te trappelen van ongeduld om als assistent van Van Gaal aan de slag te gaan. 'Maar Sparta zal leidend blijven', zei Fraser, die met een vette knipoog wees naar de mogelijk grotere Sparta-invloed bij het Nederlands elftal. 'De enige Spartaan die ik meeneem naar Oranje is Tom Beugelsdijk.' De stoere verdediger had vrijdag de enige Rotterdamse goal gemaakt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.