Frankfurt denkt aan Berghuis na mislukken Elia-transfer

Reacties

Hoewel Steven Berghuis verwacht dit seizoen gewoon voor Feyenoord te spelen, komt er wel steeds meer interesse los voor de buitenspeler. Eintracht Frankfurt onderzoekt de mogelijkheden voor een bod bij Feyenoord, hoewel die club zich nog niet officieel heeft gemeld in Rotterdam.

Frankfurt denkt aan Berghuis na mislukken Elia-transfer

De Duitse bekerwinnaar is hard op zoek naar twee buitenspelers en vindt de Nederlandse markt interessant, omdat Jetro Willems (ex-PSV), Sébastien Haller (voormalig FC Utrecht) en Jonathan de Guzman (oud-Feyenoorder) prima presteren bij de club die afgelopen seizoen de beker won ten koste van Bayern München.

Vorige week ondernam Eintracht nog pogingen ex-Feyenoord-aanvaller Eljero Elia los te weken bij Basaksehir, maar de Turken wilden hun aanvaller onder geen beding laten gaan. De leeftijd van Elia weerhield Frankfurt van een miljoenenbod, zodat Elia gaat beginnen aan zijn tweede seizoen in Istanbul.

Te verwachten valt dat Feyenoord zich net zo hard zal opstellen als Basaksehir. De Rotterdammers willen Berghuis absoluut niet laten gaan, terwijl de speler zelf eerder al vertelde niet zo maar naar het buitenland te willen vertrekken. Berghuis speelde eerder voor Watford en vindt de subtop in Europa niet interessanter dan de top van de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.