Fran Sol maakt hoogstpersoonlijk einde aan Groningse supportershoop

Reacties

Van een terugkeer van Fran Sol naar Nederland is geen sprake. Hoewel de voormalige spits van Willem II wel hard moet lachen om alle speculaties.

Fran Sol maakt hoogstpersoonlijk einde aan Groningse supportershoop
© Pro Shots

Het ging vandaag als een lopend vuurtje rond in Groningen: wordt Fran Sol de nieuwe spits van de FC? Sol was op Instagram namelijk niemand minder gaan volgen dan Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van de club.

FC Groningen zoekt al weken een spits. Het liefst een bewezen doelpuntenmaker in de Eredivisie. Gezien Sols track record bij Willem II en reserverol bij Dinamo Kiev, de club die hem in 2018 kocht, werd in de hoofden van Groningse supporters één en één al snel twee.

Dus toch maar eens een belletje wagen naar de aimabele Spanjaard. Als Sol doorheeft dat hij een Nederlandse journalist spreekt, begint hij direct hard te lachen. 'Ik word sinds ik Fledderus ben gaan volgen op Instagram al de hele dag bestookt met berichten uit Nederland en vooral Groningen.'

Maar, zo maakt hij duidelijk: van een transfer naar de FC is geen sprake. 'Ik zit in het buitenland en ik kwam Mark-Jan Fledderus hier een paar dagen geleden tegen. We hebben een tijdje zitten praten en daarna ben ik hem gaan volgen. Sindsdien heb ik allemaal vragen gekregen.' In het Hitachi Capital Mobility Stadion gaan we Sol dus niet zien. Maar, zo besluit hij vrolijk: 'Het was leuk om weer eens wat vanuit Nederland te horen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Fran Sol
Meer over Fran Sol
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.