Fraaie actie Jack's: odd van 50.00 voor overwinning van Oranje!

ADVERTORIAL – Maakt Nederland dinsdag zijn favorietenstatus waar in de laatste groepswedstrijd tegen Qatar? Een zege van Oranje kan nieuwe spelers van Jack's Casino & Sports veel opleveren! Bekijk hier de speciale welkomstactie voor spelers van 24 jaar of ouder.

Fraaie actie Jack's: odd van 50.00 voor overwinning van Oranje!
© Pro Shots

Jack's verhoogt de odd voor een zege van het Nederlands elftal voor nieuwe spelers naar 50.00. Vanzelfsprekend is Oranje de grote favoriet tegen het gastland, dat al verloor van Ecuador en Senegal. Ter vergelijking: de normale quotering voor een overwinning van Oranje is 1.21. De welkomstactie mag dus met recht een buitenkansje worden genoemd.

Ben jij nog geen Jack's-speler en ben je 24 jaar of ouder? Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Stort en claim jouw bonus. Stort minimaal €10 om jouw Odds Boost te ontvangen.

- Zet in op Nederland - Qatar en kies voor Nederland wint.

De maximale inzet is 1 euro.

Voor de nationale ploeg van Qatar dreigt het WK in eigen land roemloos te eindigen. De nummer vijftig van de FIFA-ranking verloor in de openingswedstrijd met 0-2 van Ecuador en ging daarna met 1-3 onderuit tegen Senegal. Krijgt die reeks een passend vervolg? Oranje moet vertrouwen opdoen op weg naar de knock-outfase. Bovendien hebben tal van internationals iets te bewijzen, met concurrenten die in hun nek hijgen in de jacht op een basisplaats in de achtste finale.

Wil jij de laatste groepswedstrijd van het Nederlands elftal met extra spanning beleven? Meespelen met de welkomstactie kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's