Fraai affiche: Makkelie krijgt WK-duel tussen Messi en Lewandowski

Reacties

Argentinië - Polen wordt woensdag de tweede WK-wedstrijd voor Danny Makkelie. De Nederlandse scheidsrechter heeft het beslissende duel in groep C tussen de teams van Lionel Messi en Robert Lewandowksi toegewezen gekregen.

Fraai affiche: Makkelie krijgt WK-duel tussen Messi en Lewandowski
© Pro Shots
Polen
Polen
0 - 2
Argentinië
Argentinië

Polen leidt de groep met vier punten, Argentinië en Saudi-Arabië hebben drie punten, terwijl Mexico laatste staat met één punt. Argentinië - Polen wordt woensdag om 20.00 uur gespeeld, tegelijkertijd met Mexico - Saoedi-Arabië.

Voor Makkelie is het na zijn prima optreden bij Spanje - Duitsland zijn tweede optreden op dit toernooi. Enkele andere scheidsrechters - zoals de Italiaan Daniele Orsato, de Mexicaan César Ramos en de Iraniër Alireza Faghani – hebben ook al twee duels gefloten. Makkelie wordt in het duel tussen Argentinië en Polen ondersteund door landgenoten Hessel Steegstra en Jan de Vries, maar ook door de Hondurees Said Martínez. Pol van Boekel is de videoscheidsrechter. 

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.