Fortuna en Oliseh gaan uit elkaar, komst Hofland aanstaande

Reacties

Sunday Oliseh gaat het veld ruimen als trainer van Fortuna Sittard. De 43-jarige Nigeriaan gaat ondanks de knappe derde plek in de Jupiler League vertrekken bij de Limburgse club. Kevin Hofland en René Eijer volgen Oliseh zo goed als zeker op.

Fortuna en Oliseh gaan uit elkaar, komst Hofland aanstaande

Het aanstaande vertrek van Oliseh is opvallend, omdat Fortuna het dit seizoen juist goed doet. De Limburgers zijn de belangrijkste concurrent van NEC in de strijd om promotie en Oliseh bezorgde de club met de tweede periodetitel voor het eerst sinds 1995 weer een prijs.

De verhouding tussen Oliseh en de selectie van Fortuna was de laatste tijd erg verslechterd. Reden daarvoor was de autonome manier van leiding geven en de openlijke kritiek van de Nigeriaan op zijn spelers. De clubleiding heeft daarop besloten Hofland en Eijer eerder dan gepland naar voren te schuiven. Dat duo was in eerste instantie in beeld voor volgend seizoen.

Hofland is nu nog actief in de jeugdopleiding van PSV en is een goede bekende van de club, hij kwam als speler tussen 1997 en 2000 tot 66 officiële duels voor Fortuna. Eijer was als speler actief voor Sparta Rotterdam, VVV-Venlo en Vitesse. Het duo zou vrijdag al op de bank kunnen zitten bij het competitieduel met FC Volendam.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.