Fortuna slaat toe en houdt paradepaardje Schuurs uit handen Ajax en PSV

Reacties

Perr Schuurs heeft zich langer aan Fortuna Sittard verbonden. Het zeventienjarige talent brak donderdag zijn contract open en verlengde tot medio 2020. De vorige verbintenis van Schuurs liep in de zomer van 2019 af.

Fortuna slaat toe en houdt paradepaardje Schuurs uit handen Ajax en PSV

'Ik ben trots dat ik nu tot 2020 onder contract sta', reageerde Schuurs op een persconferentie. 'Ik voel hier vertrouwen van iedereen, dat was de reden voor mij om bij te tekenen. Dit is een bewuste keuze en ook een signaal naar Fortuna en andere clubs. Ze mogen bellen, maar ik blijf hier. Ik wil me ontwikkelen en doorgroeien.'

Ook voorzitter en eigenaar Isitan Gün is tevreden met de contractverlenging. 'Een jaar geleden zaten we hier met minder mensen, toen Perr voor het laatst zijn contract verlengde. Nu is hij uitgegroeid tot een leider. Dat is een geweldig signaal voor iedereen. Ik wil Perr bedanken en wens hem succes voor de toekomst.'

De centrumverdediger had afgelopen zomer de stap naar Ajax of PSV kunnen maken. Schuurs en zijn management spraken met beide clubs en ook Liverpool, Borussia Dortmund en Bayern München toonden interesse, maar Schuurs besloot om in Sittard te blijven.

Schuurs brak vorig seizoen door bij de Limburgse club en werd afgelopen zomer door trainer Sunday Oliseh zelfs benoemd tot aanvoerder. Schuurs is een vaste waarde centraal achterin bij Fortuna en speelt ook bij Oranje Onder-19.

Tienercaptain Perr Schuurs voorbeeld voor hoe het moet bij Fortuna
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.