Fortuna slaat dubbelslag: Guth en Córdoba tekenen

Reacties

Fortuna Sittard is rond met zowel Rodrigo Guth als Iñigo Córdoba. Beide spelers zijn met de Sittardse club meerjarige contracten overeengekomen.

Fortuna slaat dubbelslag: Guth en Córdoba tekenen
© Pro Shots

Guth komt over van Atalanta Bergamo en tekende voor vijf seizoenen. Fortuna betaalt naar verluidt een basisbedrag van ongeveer een miljoen euro voor de centrale verdediger, die het afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor NEC. De Nijmegenaren wilden graag met hem verder, maar leggen het af tegen de financiële slagkracht van Fortuna.

Die blijkt ook uit vastleggen van rechtsbuiten Córdoba. De transfervrije rechtsbuiten, die door Athletic Bilbao afgelopen seizoen werd verhuurd aan Go Ahead Eagles, verkiest een driejarig contract in Sittard boven interesse van een reeks andere clubs. Córdoba is al medisch gekeurd en meldt zich spoedig bij het trainingskamp van Fortuna in Zeeland.

De Limburgse Eredivisionist hoopt ook nog altijd op de komst op huurbasis van aanvallende middenvelder Cole Bassett, waarvoor met Feyenoord nog naar een passende constructie wordt gezocht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.