Fortuna Sittard sluit ook hereniging met Rodriguez niet uit

Reacties

Fortuna Sittard ziet een tweede seizoen met José Rodriguez wel zitten. De Limburgers huurden de middenvelder vorig seizoen al van FSV Mainz 05 en zullen hun best doen Rodriguez opnieuw in de armen te sluiten.

Fortuna Sittard sluit ook hereniging met Rodriguez niet uit

Een nieuwe huurconstructie lijkt niet haalbaar. Rodriguez staat namelijk nog maar een jaar onder contract in Mainz en als de Duitsers nog iets aan hem willen verdienen, zullen ze hem deze zomer moeten verkopen.

Dat Fortuna Sittard hem graag opnieuw begroet staat buiten kijf. 'José heeft het hier goed gedaan', zegt technisch manager Sjoerd Ars. 'Hij wil graag, wij willen graag, maar hij heeft nog een eenjarig contract in Duitsland. We moeten kijken of we eruit kunnen komen', aldus Ars in de nieuwe Voetbal International.

De eventuele terugkeer van Rodriguez staat niet los van Fortuna's interesse in Joe Ledley. De Welshman speelt op dezelfde positie en het budget van de club is niet groot genoeg om beide spelers aan te kunnen trekken. Fortuna Sittard hoopt deze week uitsluitsel te krijgen over Ledleys toekomst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.