Fortuna in zijn nopjes na vastleggen Franse proefspeler

Reacties

Fortuna Sittard heeft zich voor de komende twee seizoenen versterkt met Grégoire Amiot. De verdediger maakte indruk tijdens een proefperiode en sluit meteen aan bij de selectie.

Fortuna in zijn nopjes na vastleggen Franse proefspeler

De 24-jarige Amiot, in wiens contract nog een optie voor een derde jaar is opgenomen, meldde zich op 22 juni in Sittard en traint sindsdien mee. Ook maakte de mandekker minuten in de oefenduels met VV Sittard en Aris Thessaloniki. Hij maakte een dusdanig goede indruk dat technisch manager Sjoerd Ars erg blij is met het binnenhalen van de transfervrije Fransman.

'We volgen Grégoire al vanaf de winter. Linksbenige centrale verdedigers zijn vaak moeilijk te vinden. Daarbij is Grégoire een verdediger die goed mee kan voetballen, iets wat belangrijk is in de Nederlandse competitie', aldus Ars. Amiot zelf heeft ook zin in zijn nieuwe avontuur: 'Ik hoop dat we samen het maximale eruit kunnen halen en dat ik mijn steentje bij kan dragen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.