Fortuna haalt aanwinst nummer acht en negen binnen

Reacties

Fortuna Sittard weet van geen ophouden op de transfermarkt. Vrijdagmiddag versterkte de promovendus zich met Rubén Ramírez en George Mells.

Fortuna haalt aanwinst nummer acht en negen binnen

De 22-jarige Ramírez heeft een contract voor een jaar getekend, met een optie op nog twee seizoenen. Mells (21) blijft in ieder geval een jaar in Sittard. Beide spelers overtuigden de technische staf tijdens een proefperiode. Ramírez is verdediger van beroep, Mells komt het best tot zijn recht als middenvelder.

'George en Rubén zijn beiden jonge en getalenteerde spelers', reageert technisch directeur Mustafal Aztopal op de dubbelklapper. 'Rubén kwam in zijn geboorteland uit op het hoogste profniveau. Hij is een echte winnaar, die hard kan zijn als het moet. Ook George kwam in zijn geboorteland uit op het hoogste niveau en wist daar met Adelaide United een kampioenschap in de wacht te slepen. Die ervaringen zijn van grote toegevoegde waarde voor de selectie.'

Voor Ramírez is Fortuna zijn eerste avontuur buiten zijn vaderland Venezuela. Mells speelde in de jeugd bij Chelsea en Southampton voordat hij terugkeerde naar Australië. Het tweetal brengt het totale aantal versterkingen van Fortuna op negen, inclusief Lisandro Semedo, die na een huurperiode werd gekocht van Apollon Limassol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.