Forse blessure Pogba harde klap voor Manchester United

Reacties

Manchester United kan ongeveer zes weken geen beroep doen op Paul Pogba. De middenvelder viel dinsdagavond in het Champions League-duel met FC Basel (3-0 winst) al vroeg geblesseerd uit.

Forse blessure Pogba harde klap voor Manchester United

Pogba liep een hamstringblessure op en werd vervangen door Marouane Fellaini, die later de 1-0 voor zijn rekening nam. Inmiddels heeft onderzoek uitgewezen dat er sprake is van een scheurtje in de hamstring van Pogba, waardoor hij zes weken rust moet houden. Dat meldt de BBC.

Dat betekent dat Pogba de competitiewedstrijden tegen Everton, Southampton, Crystal Palace, Liverpool en Huddersfield Town aan zich voorbij moet laten gaan. Daarnaast mist hij de Champions League-duels met CSKA Moskou en Benfica. De League Cup-ontmoeting met Burton Albion gaat eveneens aan hem voorbij

De blessure van de 24-jarige Pogba komt op een bijzonder ongelukkig moment. Waar er vorig seizoen nog sprake was van veel kritiek op de Franse international, verdwenen die geluiden de afgelopen weken als sneeuw voor de zon. Pogba was met twee goals en twee assists goud waard in de eerste vier competitieduels van United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.