Florida Cup krijgt te maken met volgende afhakende grootmacht

Reacties

Ook Internazionale zal tijdens deze voorbereiding niet meedoen aan de Florida Cup. De kampioen van de Serie A wil geen risico's nemen in deze coronapandemie.

Florida Cup krijgt te maken met volgende afhakende grootmacht
© Pro Shots

Het is weer slecht nieuws voor de organisatie van het Amerikaanse minitoernooi, eerder haakte ook Arsenal af als deelnemer. Bij de club kwamen meerdere positieve coronatests aan het licht, daarop werd besloten niet naar de Verenigde Staten af te reizen. Arsenal zou het op de strijd om de Florida Cup opnemen tegen Inter. De Italianen melden niets over positieve coronatests, maar willen de verspreiding van het virus tegengaan door geen internationale reis te ondernemen.

Zo blijven er nog maar twee deelnemers over voor de organisatie van de Florida Cup. Everton en Millonarios FC uit Colombia hebben hun deelname (nog) niet ingetrokken. Het is de vraag wat die clubs gaan doen nu het deelnemersveld in een halve dag is gehalveerd.

In Amerika hadden ze maar wat graag Romelu Lukaku aan het werk gezien, de spits beleefde een geweldig seizoen in het shirt van Inter

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.