Florentino Pérez zet 'historische obsessie' kracht bij

Reacties

Het nieuwe seizoen begint officieel op 1 juli, maar Real Madrid heeft nu al het clubrecord van kostbaarste transferzomer verbroken. Voorzitter Florentino Pérez is erg druk de laatste dagen, maar dat heeft allemaal te maken met de ambities van de club.

Florentino Pérez zet 'historische obsessie' kracht bij

Real Madrid werd op flinke achterstand van kampioen Barcelona derde in La Liga en in de Champions League volgde al vroeg de uitschakeling tegen Ajax. In december werd weliswaar het WK voor clubs gewonnen, maar dat is slechts een kleine pleister voor een grote wond.

In het nieuwe seizoen moet Real Madrid weer meedoen om alle prijzen en om dat te bewerkstelligen gaf De Koninklijke al meer dan driehonderd miljoen euro uit aan nieuwe spelers. Een van die aanwinsten, Luka Jovic, werd woensdag gepresenteerd door Real Madrid.

Pérez nam het woord bij de presentatie van de man van zestig miljoen. 'We beginnen aan een nieuw project volgend seizoen. We moeten keihard werken om de dromen van onze fans weer waar te kunnen maken. Afgelopen seizoen was niet wat we ervan verwacht hadden en dus zullen we krachtig reageren om onze historische obsessie weer tevreden te stellen. Dat is de obsessie om alles te winnen.'

VI zette in dit artikel op een rijtje welke clubs het meest uitgaven in één seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.