Flekken legt uit waarom hij mede dankzij Van Gaal bij Freiburg blijft

Reacties

Na een uitstekend seizoen bij SC Freiburg en een debuut in het Nederlands elftal was er aan interesse geen gebrek. Toch blijft Mark Flekken bij de club uit de Bundesliga. De doelman overwoog om een nieuw avontuur aan te gaan, maar kiest nu bewust voor een langer verblijf bij Freiburg.

Flekken legt uit waarom hij mede dankzij Van Gaal bij Freiburg blijft
© Pro Shots

De naam van Flekken viel onder meer bij Brentford. De Premier League-club zou de Nederlander als extra optie onder de lat naar Londen willen halen. 'Ik heb wel rondgekeken', gaf Flekken toe in gesprek met Bild. 'Ik denk niet dat ik aan het einde van mijn carrière zit, maar er spreekt ook veel in het voordeel van Freiburg. Ik wil niet te veel risico nemen.'

Flekken nam daarnaast een advies van bondscoach Louis van Gaal ter harte, met het WK eind dit jaar in het achterhoofd. 'De bondscoach vindt het heel erg belangrijk dat je regelmatig aan spelen toekomt. Ik moet het hier gewoon goed doen. Niet in een ligstoel naast de paal gaan zitten, maar dat gebeurt in Freiburg zeker niet', besloot Flekken met een knipoog.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Freiburg
Meer over SC Freiburg
Meer M. Flekken
Meer over M. Flekken
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.