Flamengo wil Babel verleiden tot Braziliaans avontuur

Reacties

Flamengo probeert Ryan Babel los te weken bij Besiktas. De Braziliaanse topclub heeft een bod van zes miljoen euro uitgebracht op de Oranje-international.

Flamengo wil Babel verleiden tot Braziliaans avontuur

Besiktas heeft het bod afgewezen met de mededeling dat er acht tot tien miljoen euro nodig is om het contract van Babel af te kopen. Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht bevestigt de belangstelling uit Brazilië, maar benadrukt ook dat een transfer absoluut nog geen uitgemaakte zaak is.

'Als de clubs eruit komen, gaan wij alles op een rij zetten. Maar Ryan is heel happy in Istanbul en heeft nog een contract voor een jaar', vertelt Haatrecht in gesprek met Voetbal International. Bij Flamengo ligt een contract voor drieënhalf jaar klaar voor de 31-jarige Babel.

Na zijn doorbraak bij Ajax speelde Babel voor achtereenvolgens Liverpool, 1899 Hoffenheim, opnieuw Ajax, Kasimpasa, Al-Ain en Deportivo La Coruña voordat hij in januari 2017 bij Besiktas tekende. De 49-voudig Oranje-international (zeven goals) speelde het afgelopen seizoen 32 competitieduels voor de Turken, waarin hij goed was voor dertien goals en zes assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.