Fitte Gutiérrez in beeld bij Fiorentina

Reacties

Erick Gutiérrez staat in de belangstelling van Fiorentina. De Italiaanse club zou de 25-jarige middenvelder van PSV willen huren. Guti is na lang blessureleed weer fit en hij is momenteel bij de selectie van Mexico dat dit weekend in de aanloop naar het toernooi om de Gold Cup een oefenwedstrijd speelt tegen Honduras.

Fitte Gutiérrez in beeld bij Fiorentina
© Pro Shots
Mexico
Mexico
0 - 0
Honduras
Honduras

Gutiérrez kende opnieuw een slecht seizoen in Eindhoven. Hij raakte in de voorbereiding geblesseerd aan zijn enkel en hij moest worden geopereerd. Pas na de winterstop was de Mexicaan weer inzetbaar. Hij kwam uiteindelijk tot acht duels als invaller, maar zes wedstrijden voor het einde van de competitie raakte Guti opnieuw geblesseerd. Een spierblessure maakte het rampjaar van de Mexicaan compleet.

Het verblijf van de middenvelder bij PSV is toch al geen succes. De Eindhovenaren betaalden drie jaar geleden zes miljoen euro exclusief bonussen voor Gutiérrez. Maar in drie seizoenen kwam hij tot slechts 39 Eredivisie-wedstrijden voor PSV. Het contract van Guti bij PSV loopt nog door tot en met 2023, maar hij lijkt niet in de plannen van trainer Roger Schmidt voor te komen voor het komende seizoen.

Spelersprofiel

Gutièrrez


Geboortedatum:
15 juni 1995
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Ahome
Nationaliteit
Mexico
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
73 kg
Huidige club:
CD Guadalajara
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.