Fischer krijgt warm welkom bij AIK: 'Ga naar de kapper!'

Reacties

Viktor Fischer heeft zich gemeld bij AIK. De voormalig Ajacied kreeg meteen een duidelijke boodschap over zijn haardracht.

Fischer krijgt warm welkom bij AIK: 'Ga naar de kapper!'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Fischer heeft Antwerp FC verruild voor AIK in de hoop meer aan spelen toe te komen. Als huurling gaat hij zijn kunsten vertonen voor de Zweedse club, die zich in Portugal voorbereidt op het nieuwe seizoen. De aanvaller kwam er oude bekenden tegen.

Sotirios Papagiannopoulos kent Fischer nog van hun gezamenlijke tijd bij FC Kopenhagen. De verdediger had bij het verwelkomen meteen een dringend advies voor de Deen. 'Hij moet naar de kapper. Hij moet dat haar afknippen. Dat is het eerste wat ik hem ga zeggen: ga naar de kapper!', klonk het met een lach.

Fischer kon er om lachen. 'Ik had kort haar toen we elkaar voor het laatst tegenkwamen. Maar hij heeft het verkeerde idee dat je kapsel verband houdt met hoe goed je bent als speler. Dat zijn twee totaal verschillende dingen. Ik ben niet van plan naar de kapper te gaan. Maar we zullen zien.'

Spelersprofiel

V. Fischer


Geboortedatum:
9 juni 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Aarhus
Nationaliteit
Denemarken
Lengte:
1,81 m
Gewicht:
73 kg
Bekijk hier al onze video's
Meer V. Fischer
Meer over V. Fischer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.