Fijne verbroedering: Mané poseert met de keeper die hem blesseerde

Reacties

Sadio Mané en Vozinho hebben dinsdag laten zien dat de strijd binnen de lijnen wordt uitgevochten en dat daarna alle ruimte is voor verbroedering.

Fijne verbroedering: Mané poseert met de keeper die hem blesseerde
© Pro Shots
Senegal
Senegal
2 - 0
Kaapverdië
Kaapverdië

Voor zowel Mané als Vozinha eindigde dinsdag het Afrika Cup-duel voortijdig. Hun botsing na bijna een uur was de oorzaak dat de Senegalese aanvaller en de Kaapverdische doelman het einde van de wedstrijd niet haalden.

Vozinha kreeg namelijk op advies van de VAR een rode kaart voor het afstoppen van Mané, die minder dan tien minuten later ook gedwongen het veld verliet. Het vermoeden van een hersenschudding was de reden voor zijn wissel, overigens niet voordat hij de score had geopend.

Van een verwijt van Mané aan het adres van Vozinha was geen enkele sprake. Dat bleek bij het bezoek aan het ziekenhuis, waar beiden werden onderzocht. De doelman kwam de aanvaller opzoeken en dat leidde tot een gezamenlijke foto met duimpjes omhoog. De Senegalees van Liverpool had ook goed nieuws: 'Alles is goed.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.