Feyenoorders El Ahmadi en Amrabat in voorselectie Marokko

Reacties

Zoals verwacht zijn Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat opgenomen in de voorselectie van Marokko voor het WK in Rusland. Dat heeft de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) aan Feyenoord laten weten.

Feyenoorders El Ahmadi en Amrabat in voorselectie Marokko

El Ahmadi is al jaren een vaste waarde in de Marokkaanse nationale ploeg. Zo stond de 33-jarige middenvelder begin vorig jaar tijdens de strijd om de Afrika Cup in alle vier duels in de basis. De twaalf jaar jongere Amrabat maakte vlak na dat toernooi zijn debuut in een oefenduel met Tunesië en staat inmiddels op vier interlands.

De volledige lijst met spelers die nog op een plekje in de definitieve WK-selectie van bondscoach Hervé Renard mogen rekenen, is nog niet openbaar gemaakt. De kans is groot dat daar nog meer Eredivisie-spelers op staan. Voor de laatste interlands in maart werden ook Yassin Ayoub, Zakaria Labyad en Hakim Ziyech opgeroepen.

Of zij, en andere spelers met een Nederlandse link als de in Amsterdam geboren Mbark Boussoufa en voormalig VVV- en PSV-speler Nordin Amrabat, naar het WK mogen, wordt op uiterlijk 4 juni definitief bekend. Marokko doet voor het eerst sinds 1998 weer mee aan een WK en stuit in Rusland op Spanje, Portugal en Iran.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.