Feyenoord zonder Fer, Ayoub en Karsdorp naar Tbilisi

Reacties

Feyenoord reist dinsdag met een jonge groep af naar Georgië voor de return tegen Dinamo Tbilisi. Onder anderen Leroy Fer en Yassin Ayoub zijn er niet bij.

Feyenoord zonder Fer, Ayoub en Karsdorp naar Tbilisi
Dinamo Tbilisi
Dinamo Tbilisi
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Ayoub viel afgelopen zondag tegen SC Heerenveen nog in, maar zijn vrouw staat op het punt van bevallen, zo meldt Feyenoord. De middenvelder blijft daarom in Nederland. Hetzelfde geldt voor Jens Toornstra, Nicolai Jørgensen, Sven van Beek, Dylan Vente en Fer. Zij zijn nog niet fit genoeg om in actie te komen. Ook Rick Karsdorp is er niet bij.

De afwezigheid van die ervaren krachten betekent dat er een plekje vrij komt voor een aantal jonge talenten. Onder anderen Crysencio Summerville, Marouan Azarkan en Denzel Hall zitten bij de 22-koppige selectie van trainer Jaap Stam.

Feyenoord verdedigt in Tbilisi een 4-0 overwinning uit het heenduel. Als Feyenoord die voorsprong niet weggeeft, spelen de Rotterdammers in de laatste voorronde van de Europa League tegen Hapoel Beer Sheva of Norrkoping. De wedstrijd tegen Tbilisi in de derde voorronde van de Europa League begint donderdag om 18.30 uur.

De volledige selectie:
Kenneth Vermeer, Ridgeciano Haps, Jan-Arie van der Heijden, Luciano Narsingh, Liam Kelly, Steven Berghuis, Sam Larsson, Tyrell Malacia, Luis Sinisterra, Renato Tapia, Nick Marsman, Justin Bijlow, Orkun Kökcü, Naoufal Bannis, Marouan Azarkan, Calvin Verdonk, Eric Botteghin, Wouter Burger, Achraf El Bouchataoui, Lutsharel Geertruida, Crysencio Summerville, Denzel Hall.

In de nieuwe VI een uitgebreid interview met Rick Karsdorp over zijn terugkeer bij Feyenoord. Het verhaal komt woensdag ook op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.