Feyenoord ziet kansen tegen Rangers: 'Komen niet voor die ene counter'

Reacties

Jaap Stam ziet kansen voor Feyenoord in de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League, uit tegen Rangers FC. De coach van de Rotterdammers benadrukte op zijn persconferentie dat zijn ploeg op Ibrox Park niet op de verdediging zal gaan spelen.

Feyenoord ziet kansen tegen Rangers: 'Komen niet voor die ene counter'

Feyenoord won zijn laatste vier officiële wedstrijden en heeft in die reeks aan het zelfvertrouwen gewerkt. 'Wij komen hier niet om te wachten op die ene counter waar we uit kunnen scoren', zei Stam volgens de website van Feyenoord op zijn persconferentie. 'We willen laten zien wat we kunnen.'

Rangers staat na vijf speelronden tweede in de Schotse Premier League en heeft volgens Stam veel goede en fysiek sterke spelers in de selectie zitten. 'Steven Gerrard houdt van goed voetbal en ik verwacht dat zijn team dat morgen wil laten zien. Maar we hebben Rangers goed bekeken en zien zeker kansen. Als sportman probeer je altijd te winnen', aldus Stam.

Berghuis
Stam kan tegen Rangers weer een beroep doen op Steven Berghuis, die de wedstrijd tegen ADO Den Haag liet schieten. 'Zondag kwam gewoon te vroeg. Het gaat nu beter. Ik verwacht geen problemen. Wat ik van de wedstrijd verwacht? We kunnen niet zeggen dat we hier zomaar even winnen. Bij Rangers speelt een aantal oud-internationals en er loopt een hoop kwaliteit rond', zei de aanvaller.

Toen Berghuis zijn contract verlengde, gaf hij aan dat hij met Feyenoord ook Europees wat wilde neerzetten. 'Eigenlijk gaat dat nu pas beginnen,' reageerde hij op een vraag of dat doel met het bereiken van de groepsfase al was behaald. 'Dit is waar we het voor doen. Je hoopt na de kwalificatie op wedstrijden tegen dit soort tegenstanders. Je kunt jezelf als speler en team in dit soort wedstrijden testen. Ook als club kun je je laten zien. Dat is belangrijk voor Feyenoord.'

'Verwacht dat het talent van Feyenoord gaat winnen van grote naam Rangers'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.