Feyenoord zet type Gouweleeuw uit het hoofd en denkt aan huren verdediger

Reacties

Feyenoord hoopt zich deze transferperiode te versterken met een centrale verdediger als alternatief voor Gernot Trauner, die de club pas tegen het einde van de competitie terugverwacht.

Feyenoord zet type Gouweleeuw uit het hoofd en denkt aan huren verdediger
© Pro Shots

Bovendien is de Oostenrijker al bijna 31 jaar en bestaat de kans dat hij tegen het einde van zijn loopbaan nog een keer een transfer wil maken. Voor Trauner is er al tijden sluimerende belangstelling, zelfs vanuit de Premier League. Gezien de financiële situatie van de club denkt Feyenoord aan het huren van een centrale verdediger. Slot vertelde zondag na afloop van het duel in Utrecht dat Feyenoord weliswaar koploper is, maar niet kan handelen als een lijstaanvoerder.

Het liefst zou hij zien dat de club een paar miljoen euro neertelt voor bijvoorbeeld een speler als Jeffrey Gouweleeuw, een ervaren centrale verdediger die al een aantal jaar zonder problemen in de Bundesliga speelt en geschikt is voor de manier waarop Feyenoord onder deze trainer wil verdedigen.

Maar dat geld is er niet, want Ramiz Zerrouki krijgt de voorkeur en voor hem moet Feyenoord – als het lukt om hem te halen – een aantal miljoenen neertellen, terwijl het alternatief, de Noor Sivert Mannsverk, ook een flinke som kost. De andere opties, uit de Belgische Jupiler Pro League, zijn misschien iets goedkoper, maar niet veel.

Gernot Trauner liet via Instagram weten dat de operatie geslaagd is.
© https://www.instagram.com/gernot_trauner/
Gernot Trauner liet via Instagram weten dat de operatie geslaagd is.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.