Feyenoord wint met Larsson op prachtige avond voor Support Casper

Reacties

Feyenoord en ADO Den Haag hebben zich woensdagavond met een benefietwedstrijd ingezet voor de strijd tegen kanker. Bij het duel ten gunste van Support Casper won de ploeg van Giovanni van Bronckhorst met 4-0 en maakte Sam Larsson zijn rentree.

Feyenoord wint met Larsson op prachtige avond voor Support Casper

Het was een hartverwarmende avond in De Kuip, die goed was volgelopen voor de wedstrijd die als doel had de stichting van Casper van Eijck (foto) te helpen. De Feyenoord-dokter zet zich in voor het financieren van onderzoek naar het bestrijden van verschillende moeilijk te behandelen kankervormen, zoals alvleesklierkanker.

Nadat de aftrap was verricht door Bruno Bruins (minister voor Medische Zorg en Sport) en oud-Feyenoorder Henk Schouten nam de thuisploeg al snel de voorsprong. In de negentiende minuut zorgde Jens Toornstra tegen zijn oude club voor de 1-0 door te profiteren van slecht uitverdedigen bij ADO. De score liep vervolgens op door een mooie actie en dito afwerking van Bilal Basaçikoglu en een schot in de korte hoek van Sam Larsson. De 24-jarige Zweed kwam voor het eerst sinds 8 februari in actie na aan de kant te hebben gestaan door een hamstringblessure.

De goal van Larsson:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Larsson werd halverwege gewisseld voor Joel Zwarts, een talent onder Feyenoord Onder-19. Met een mix van jongelingen en vaste krachten kwam Feyenoord allesbehalve in de problemen tegen het ADO waar ook volop gewisseld werd. Dylan Vente maakte er uit een voorzet van Zwarts 4-0 van, maar de score was een bijzaak op de avond waarop het doel van Support Casper centraal stond. Hier vind je meer informatie over de stichting: www.supportcasper.nl.

Lees op VI Pro gratis een groot interview met Casper van Eijck uit eind 2015.

Een sfeerimpressie van het benefietduel, inclusief de goal van Shaqueel van Persie (de zoon van) in de voorwedstrijd van Feyenoord Onder-12.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.