Feyenoord wil stunten met komst Senesi

Reacties

Feyenoord maakt serieus werk van de komst van Marcos Senesi. De Rotterdammers hebben de onderhandelingen met San Lorenzo over de verdediger inmiddels opgestart.

Feyenoord wil stunten met komst Senesi

De 22-jarige Senesi geldt in Argentinië al jaren als een groot talent en is een van de steunpilaren bij San Lorenzo. Ook is hij een vaste waarde in de selectie van Argentinië Onder-23, waar de verdediger ploeggenoot is van onder meer Ajacied Lisandro Martínez.

Feyenoord ziet Senesi als de gedroomde versterking voor de wankele defensie, maar zal diep in de buidel moeten tasten om een transfer mogelijk te maken. San Lorenzo verlangt minstens zeven miljoen euro voor de linkspoot, waarmee hij samen met Danko Lazovic de boeken in zou gaan als recordaankoop van Feyenoord.

Met Rick Karsdorp, George Johnston en Edgar Ié haalde Feyenoord deze zomer al drie nieuwe verdedigers naar de club. Alleen voor Johnston werd een kleine transfersom betaald, verder haalden de Rotterdammers deze transferperiode alleen spelers transfervrij of op huurbasis binnen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.