Feyenoord wil Christian Conteh naar De Kuip halen

Reacties

Als het aan Frank Arnesen ligt, wordt Christian Conteh de volgende nieuwe speler van Feyenoord. De middenvelder/aanvaller speelt momenteel voor FC Sankt Pauli in de Tweede Bundeliga. Arnesen is onlangs in Hamburg geweest voor een gesprek met de beoogde aanwinst van de Rotterdammers.

Feyenoord wil Christian Conteh naar De Kuip halen
© Pro Shots

De twintigjarige Conteh geldt als een groot talent dat past in de filosofie van de Deense technisch directeur. Hij moet zich bij Feyenoord verder ontwikkelen, zodat hij de club op termijn geld kan opleveren. Eerder kwam spits Róbert Bozeník volgens dat plan naar Rotterdam.

Christian Conteh maakte begin dit seizoen indruk namens Sankt Pauli met een prachtig doelpunt tegen de latere kampioen Arminia Bielefeld. Daarna raakte de speler een aantal keer geblesseerd.

Conteh is in Duitsland geboren, maar heeft Ghanese roots. Hij begon met voetballen bij Concordia en maakte later de overstap naar SC Victoria, de club waar Stefan Effenberg ooit begon. FC Sankt Pauli pikte hem vervolgens weg voor de neus van Hamburger SV en Werder Bremen. Afgelopen seizoen kwam Conteh is zeven optredens tot twee doelpunten voor de Kiezkicker. Hij is in bezit van een aflopend contract.

Spelersprofiel

C. Conteh


Geboortedatum:
27 augustus 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Hamburg
Nationaliteit
Duitsland
Lengte:
1,82 m
Gewicht:
72 kg
Huidige club:
VfL Osnabrück
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer FC Sankt Pauli
Meer over FC Sankt Pauli
Meer C. Conteh
Meer over C. Conteh
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.