Feyenoord wil Antonucci verhuren: 'Hij valt nu tussen wal en schip'

Reacties

Feyenoord wil Francesco Antonucci opnieuw verhuren. De Belg kreeg in de voorbereiding van trainer Arne Slot de kans om zich te bewijzen, maar mag zich nu oriënteren op een nieuw tijdelijk vertrek. Vorig seizoen werd Antonucci al verhuurd aan Keuken Kampioen Divisie-club FC Volendam.

Feyenoord wil Antonucci verhuren: 'Hij valt nu tussen wal en schip'
© Pro Shots

De middenvelder past niet goed genoeg in het systeem van Arne Slot en mag daarom uitkijken naar een andere club. De middenvelder is op dit moment wel licht geblesseerd. Hij liep een kwetsuur op bij een wedstrijd van Feyenoord Onder-21.

Pech
In de zomer van 2020 betaalden de Rotterdammers nog twee miljoen aan AS Monaco voor de diensten van Antonucci. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam: 'Hij heeft met pech te maken gehad. Hij is gekomen met een bepaald idee en dan komt er een trainer met nieuwe plannen. Hij valt nu een beetje tussen wal en schip', vertelt VI-verslaggever Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast over Feyenoord.

In de podcast geeft Krabbendam een nieuwsupdate over Feyenoord en bespreekt hij met Michel van Egmond hoe de Rotterdammers ervoor staan.

Beluister de podcast via Spotify, Apple- of Google Podcasts. Of hieronder: 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer F. Antonucci
Meer over F. Antonucci
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.