Feyenoord vreest opnieuw voor zware blessure Van Beek

Reacties

Feyenoord vreest opnieuw een zware blessure voor Sven van Beek. De 26-jarige verdediger greep zondag naar zijn linkervoet in de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam (3-0).

Feyenoord vreest opnieuw voor zware blessure Van Beek
© Pro Shots

Van Beek speelde door een enkelblessure vorig seizoen slechts één wedstrijd in de Eredivisie en begon zondag vol goede moed aan een nieuw seizoen in De Kuip. De verdediger kwam na rust in het veld, maar moest tien minuten voor tijd alweer afhaken tegen Sparta. Van Beek greep naar zijn linkervoet en moest zich laten vervangen. Hoewel Dick Advocaat na afloop hoopte dat het mee zou vallen, vrezen de Rotterdammers wéér voor een zware blessure bij de man die al zo vaak werd geplaagd door blessures.

Vorig jaar zomer, voor aanvang van het Eredivisie-seizoen 2019/20, zei Van Beek nog dat hij na vier seizoenen vol verschillende blessures hoopte een volledig seizoen fit te kunnen blijven. 'Als ik niet zo sterk in mijn hoofd was geweest, had ik nu misschien bij FC Dordrecht gespeeld', zei hij toen. In de voorbereiding tegen Southampton ging het toen toch weer fout. Hij verdraaide zijn enkel en maakte pas op 22 februari 2020 weer zijn rentree in de Eredivisie, vlak voordat het coronavirus de competie stillegde.

Zondag, in de allereerste oefenwedstrijd van het seizoen, ging het dus meteen weer fout voor Van Beek. Onderzoek moet nu uitwijzen hoe ernstig de nieuwe blessure van Van Beek is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.