Feyenoord-voorman Hoetmer gaat geen nieuwe termijn aan

Reacties

Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe president-commissaris. Gerard Hoetmer heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn voor een tweede termijn, zo melden de Rotterdammers vrijdag.

Feyenoord-voorman Hoetmer gaat geen nieuwe termijn aan

Hoetmer vindt het belangrijk dat het project van het nieuwe stadion wordt aangestuurd door een rvc en directie die de hele rit uitzitten. 'De grootste uitdaging is het nieuwe stadion. Dit project gaat echter langer duren dan een eventuele tweede termijn van mij en ik denk dat het cruciaal is om – na de voorbereidingen en voor de grote beslissingen en het hele traject daarna – een team van rvc en directie te hebben dat het project gaat leiden tot na het gereedkomen', zegt Hoetmer op de website van Feyenoord.

De termijn van Hoetmer loopt op 6 juni af. De rvc van Feyenoord bestaat momenteel verder nog uit Richard Bruens, Herman van Drie, Gérard Moussault en Sjaak Troost.

Hoetmer trad in juni 2014 aan in de rvc. In december 2016 gaf hij een uitgebreid interview aan VI, waarin hij onder meer inging op de stadionplannen. 'Geloof me, dit plan heeft meer mogelijkheden dan risico's.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.