Feyenoord voert druk verder op: nieuw bod op Zerrouki

Reacties

Feyenoord weigert zich neer te leggen bij de weigering van FC Twente om Ramiz Zerrouki te verkopen. De Rotterdamse club heeft zondagmiddag een nieuw bod uitgebracht op de 24-jarige middenvelder, die zijn loopbaan dolgraag wil voortzetten in De Kuip.

Feyenoord voert druk verder op: nieuw bod op Zerrouki
© Pro Shots

Zerrouki is ontstemd over de handelswijze van FC Twente. Afgelopen vrijdagavond, na de 2-0 overwinning op FC Emmen, ging de Amsterdammer rond de tafel met technisch directeur Jan Streuer. In een gesprek, waaraan ook een broer van Zerrouki en diens zaakwaarnemer Fulco van Kooperen deelnamen, maakte Zerrouki nogmaals duidelijk waarom hij de stap naar Feyenoord wil zetten.

Ook sprak hij zijn teleurstelling uit over het feit dat Twente, net als in de zomer, geen medewerking wil verlenen aan een transfer. Feyenoord bracht op 3 januari een bod uit op Zerrouki, waarop de Enschedese club liet weten daar niet op in te willen gaan. Dit tot teleurstelling van de speler, die op meer begrip had gehoopt na zijn afgeketste transfer in de zomer. In het gesprek op vrijdagavond zou Streuer volgens de aanwezigen hebben toegezegd wel te willen meewerken aan een verkoop, indien een bod van Feyenoord ook door de Raad van Commissarissen zou worden geaccepteerd.

Een dag later liet Streuer de betrokken partijen alsnog weten dat een tussentijdse transfer van Zerrouki onbespreekbaar is. Van Kooperen poogde de technisch directeur van Twente met Feyenoord-directeur Dennis te Kloese om tafel te krijgen, om zo op een nette manier tot een vergelijk te komen. Streuer ging niet in op die uitnodiging. Feyenoord laat het er niet bij zitten en heeft zondagmiddag laat, ondanks alle afwerende signalen uit Enschede, de druk verder opgevoerd met een nieuw bod op Zerrouki.

De nieuwe aanbieding zou, inclusief mogelijke doorverkoopsom en bonussen, in de buurt komen van het in de zomer door FC Twente genoemde bedrag van acht miljoen euro.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2022/2023

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Feyenoord
34
25
7
2
81-30
+51
82
2
PSV
34
23
6
5
89-40
+49
75
3
Ajax
34
20
9
5
86-38
+48
69
4
AZ
34
20
7
7
68-35
+33
67
5
FC Twente
34
18
10
6
66-27
+39
64
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer R. Zerrouki
Meer over R. Zerrouki
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.