Feyenoord, Vitesse en FC Emmen heersen in Elftal van de Week

Reacties

De sterke optredens van Vitesse, Feyenoord en FC Emmen zijn weerspiegeld in ons Elftal van de Week. De drie ploegen leveren ieder twee spelers.

Feyenoord, Vitesse en FC Emmen heersen in Elftal van de Week
© Pro Shots

Doelman Remko Pasveer en aanvoerder Bryan Linssen vonden elkaar bij de openingstreffer van Vitesse, dat op bezoek bij FC Twente de eerste competitiezege sinds oktober boekte. Achterin krijgt Pasveer gezelschap van de trefzekere PEC Zwolle-back Kenneth Paal, de snelle FC Emmen-verdediger Miguel Araujo en Jordy Clasie, die tegen Ajax tot zijn eigen verbazing opnieuw sterk speelde als centrale verdediger van AZ.

De absolute uitblinker tijdens de zege van Emmen op Sparta Rotterdam was Sergino Peña, die op het middenveld gezelschap krijgt van FC Groningen-uitblinker Ramon Pascal Lundqvist, Bart Ramselaar en Mark Diemers. De twee laatstgenoemde spelers waren opnieuw trefzeker, namens respectievelijk FC Utrecht en Fortuna Sittard.

In de aanval krijgt Linssen gezelschap van Luis Sinisterra en Steven Berghuis, die betrokken waren bij de doelpunten van Feyenoord tegen PSV. Hattrickheld Berghuis is zelfs onze Speler van de Week.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.