Feyenoord verhuurt Antonucci toch weer aan FC Volendam

Reacties

Francesco Antonucci keert het komende halfjaar op huurbasis terug bij FC Volendam. De Belgische spelmaker hoopt zo weer aan speelminuten te komen. Mede door blessures bleef zijn speeltijd dit seizoen vooralsnog beperkt tot één korte invalbeurt.

Feyenoord verhuurt Antonucci toch weer aan FC Volendam
© Pro Shots

In de zomer van 2020 betaalde Feyenoord twee miljoen aan AS Monaco voor de diensten van Antonucci. Dat gebeurde in een constructie waarbij hij voor een jaar verhuurd werd aan Volendam, dat hem eerder al had geleend van de Monegasken. De stap naar De Kuip bleek ondanks deze tussenperiode te groot voor Antonucci. Arne Slot wilde op de nummer 10-positie meer loopvermogen en gaf de voorkeur aan de goed presterende Guus Til. Mede door blessures kwam de Belg niet verder dan een korte invalbeurt in de voorrondes van de Conference League.

Antonucci wilde aanvankelijk nog zijn kans afwachten, maar kiest met de terugkeer naar Volendam toch eieren voor zijn geld. Onder de vleugels van Wim Jonk hoopt hij bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie zijn vorm te hervinden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.