Feyenoord tast diep in de buidel voor Senesi

Reacties

Feyenoord heeft zich definitief versterkt met Marcos Senesi. De verdediger komt per direct over van San Lorenzo en tekent een contract voor vier seizoenen. VI meldde eerder al dat er alleen nog werd onderhandeld over belastingtechnische details.

Feyenoord tast diep in de buidel voor Senesi

Daarmee heeft Feyenoord de onderhandelingen met San Lorenzo tot een goed einde gebracht. De Rotterdammers betalen een miljoenenbedrag voor Senesi, die vanwege zijn Italiaanse paspoort ook salaristechnisch haalbaar bleek. Met de komst van de Argentijnse jeugdinternational is tevens de renovatie van de achterhoede compleet.

'Hij geldt als een groot verdedigend talent', legt technisch directeur Sjaak Troost uit op de clubwebsite. 'Dat blijkt ook uit het feit dat hij geselecteerd wordt voor de Argentijnse nationale jeugdteams. We zijn heel erg blij dat we met Marcos de gewenste versterking voor de ploeg van Jaap Stam en zijn staf hebben toegevoegd.'

De 22-jarige Senesi geldt in Argentinië al jaren als een groot talent en is een van de steunpilaren bij San Lorenzo. Ook is hij een vaste waarde in de selectie van Argentinië Onder-23, waar de verdediger ploeggenoot is van onder meer Ajacied Lisandro Martínez.

Met Rick Karsdorp, George Johnston en Edgar Ié haalde Feyenoord deze zomer al drie nieuwe verdedigers naar de club. Alleen voor Johnston werd een kleine transfersom betaald, verder haalden de Rotterdammers deze transferperiode alleen spelers transfervrij of op huurbasis binnen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Senesi
Meer over Senesi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.